Bert Baeck (D-Square/TrendMiner) is de Limburgse Jonge Ondernemer 2016

Bert Baeck, co-founder van het Hasseltse softwarehuis D square (vooral gekend van de toepassing TrendMiner) is woensdagavond (tot zijn eigen verrassing…) door JCI uitgeroepen tot Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar. Lees meer

Wat is JCI?

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge professionals en ondernemers tussen de 18 en 40 die werkt rond 4 pijlers: Business (zakelijk netwerken en groeien), Individualisme (persoonlijke vorming), Gemeenschap (een positieve impact op de maatschappij) en Internationalisme (buitenlandse contacten en congressen). De projecten en activiteiten verlopen via onze lokale afdelingen, die op hun beurt commissies oprichten om alles in goede banen te sturen.

Meer lezen

Bert Baeck (D-Square/TrendMiner) is de Limburgse Jonge Ondernemer 2016

Bert Baeck, co-founder van het Hasseltse softwarehuis D square (vooral gekend van de toepassing TrendMiner) is woensdagavond (tot zijn eigen verrassing…) door JCI uitgeroepen tot Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar. Hij haalde het nipt van Ruben Schreurs (Bam Bormet), Gert Cielen (Tip Top Belting) en Jef Cornelissen Jr. (Brouwerij Cornelissen). Proficiat!

Lees meer
Meer nieuwsberichten
concept by Impuls site by Yappa