De 4 genomineerden voor de Award Limburgse Jonge Ondernemer 2017 zijn gekend

Eén van de onderstaande topondernemers wordt als winnaar verkozen op 22 maart 2017 en zal onze provincie vertegenwoordigen in de finale op Vlaams niveau. Vlnr. Yoeri Severy (Yappa), Maarten Bostyn (Isola Belgium), Jan Everts (Interrent), Lode Fastré (Farmaline)

      

 

 

Wat is JCI?

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge professionals en ondernemers tussen de 18 en 40 die werkt rond 4 pijlers: Business (zakelijk netwerken en groeien), Individualisme (persoonlijke vorming), Gemeenschap (een positieve impact op de maatschappij) en Internationalisme (buitenlandse contacten en congressen). De projecten en activiteiten verlopen via onze lokale afdelingen, die op hun beurt commissies oprichten om alles in goede banen te sturen.

Meer lezen

Gorissen, Lemmens en Lenaers trekken in 2017 aan de kar bij JCI Limburg

De Algemene Vergadering van JCI Limburg verkoos deze week Jan Gorissen als voorzitter voor het werkingsjaar 2017. Daarnaast werden ook Wim Lenaers en Liesbeth Lemmens aangesteld als commissiedirecteur voor de twintigste editie van de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer en de finale van de Vlaamse Jonge Ondernemer. Dit trio staat voor een druk programma in 2017.

Lees meer
Meer nieuwsberichten
concept by Impuls site by Yappa