Maarten Bostyn (Isola) wint de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2017

Op de druk bijgewoonde award-show in Hasselt, werd Maarten Bostyn van isolatiebedrijf Isola (Tongeren) op 22/03 uitgeroepen tot Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar. In een erg spannende finale ging hij nipt Lode Fastré (Farmaline), Yoeri Severy (Yappa) en Jan Everts (Interrent) vooraf. Proficiat Maarten!
    

 

 

Wat is JCI?

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge professionals en ondernemers tussen de 18 en 40 die werkt rond 4 pijlers: Business (zakelijk netwerken en groeien), Individualisme (persoonlijke vorming), Gemeenschap (een positieve impact op de maatschappij) en Internationalisme (buitenlandse contacten en congressen). De projecten en activiteiten verlopen via onze lokale afdelingen, die op hun beurt commissies oprichten om alles in goede banen te sturen.

Meer lezen

Maarten Bostyn wint 20 e editie van JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer

Het was Maarten Bostyn van Isola Belgium die uit handen van Limburgs gouverneur Herman Reynders de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2017 mocht ontvangen. Bostyn wordt daarmee de twintigste naam in een indrukwekkende eregalerij. JCI Limburg had kosten noch moeite gespaard om er een topeditie van te maken: flitsende video’s, een duo-presentatie door Cynthia Reekmans en Wim De Vilder en een optreden van tv-goochelaar Nicholas. Opnieuw zakten meer dan 1.000 toeschouwers af naar het cultuurcentrum in Hasselt.

Lees meer
Meer nieuwsberichten
concept by Impuls site by Yappa