Hall of fame

Maarten Bostyn

Maarten Bostyn is van origine West-Vlaming. Zijn schoonvader Wilfried Blocken heeft het bedrijf Isola opgericht en grootgemaakt, onder meer door de uitvinding van producten als harde PUR-isolatie en Thermogran. In 2010 nam Maarten Bostyn samen met manager Herman Mullens het roer over bij de Tongerse fabrikant van thermische en akoestische vloerisolatie.

Bert Baeck

Bert Baeck is co-founder en actief binnen D square sinds 2008.  Hij werd in 2013 de CEO toen de jarenlange fundamentele R&D een commercieel en international karakter kreeg. Van opleiding is Bert Burgelijk ingenieur computer wetenschappen met achtergrond in  Big Data, Data Mining en IoT.

Bart Swinnen

Swinnen is van opleiding industrieel ingenieur Elektronica/ ICT. Zo’n 12 jaar geleden richtte hij vanuit die achtergrond, samen met Jan Renckens het bedrijf Luminex op. Er wordt apparatuur gemaakt om de data voor de bediening van geluid en licht door te sturen. Deze toestellen worden inmiddels verdeeld naar 40 landen en genieten veel aanzien van professionals wereldwijd.

Yves Maes

Ik volgde eerst studies economie-moderne talen en daarna graduaat landbouw. Begonnen als zelfstandige in ruimingswerken op 21-jarige leeftijd. Daarna  terrein aangekocht op industriezone Ravenshout en begonnen met recyclage. Nu 12 jaar later zijn we uitgegroeid tot een groep van drie bedrijven. Maes containers in Tessenderlo, GRCT in Herenthout en Stallaert Recycling in Vilvoorde. 

Sven Martens

Sven’s ambitie om de apothekersmarkt te veroveren is zeker nog niet bekoeld. Sven Martens is een door-en-door gedreven ondernemer, iemand die nog echt ‘onder-neemt’ en zijn idee helemaal van nul heeft opgestart. In zijn dagelijks ondernemerschap is hij een echt voorbeeld voor alle beginnende jonge ondernemers in Limburg.

Kurt Hensen

ESI-CIT Group is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van test-, meet- en micro assemblagesystemen op maat. Als marktleider in de Benelux met vestigingen in België, Nederland en Polen zorgt ESI-CIT Group ervoor dat deze systemen naadloos geïntegreerd worden in de productie processen van haar klanten.

Joachim Aerts

Gestart in 1990 met het bouwen van fietsframes. Zeven jaar later werd met de opgedane kennis “Ridley” geboren om hiermee in 2005 uit te groeien tot wereldwijd technologisch marktleider in high-end racefietsen. Ridley heeft zo de status verworven van “fastest bike in the World” door het introduceren van aerodynamica in de fietsindustrie en de technologische vooruitgang van carbon of kevlar voor 100 % te benutten.

Jo Nelissen

Nadia Janssen

Mark Lens

Roger Anné

Bart Soetaers

Dirk Peeters

Philippe Bijnens

Patrick Derdaele

Mathy Zadnikar

Paul Kerkhofs

Marc Maes en Steven Buytaert

Stijn Bijnens

Dominiek Stinckens

concept by Impuls site by Yappa