Nieuws

Maarten Bostyn wint 20 e editie van JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer

Limburg - 24 maart 2017

Het was Maarten Bostyn van Isola Belgium die uit handen van Limburgs gouverneur Herman Reynders de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2017 mocht ontvangen. Bostyn wordt daarmee de twintigste naam in een indrukwekkende eregalerij. JCI Limburg had kosten noch moeite gespaard om er een topeditie van te maken: flitsende video’s, een duo-presentatie door Cynthia Reekmans en Wim De Vilder en een optreden van tv-goochelaar Nicholas. Opnieuw zakten meer dan 1.000 toeschouwers af naar het cultuurcentrum in Hasselt.

Meer lezen

Gorissen, Lemmens en Lenaers trekken in 2017 aan de kar bij JCI Limburg

Limburg - 25 januari 2017

De Algemene Vergadering van JCI Limburg verkoos deze week Jan Gorissen als voorzitter voor het werkingsjaar 2017. Daarnaast werden ook Wim Lenaers en Liesbeth Lemmens aangesteld als commissiedirecteur voor de twintigste editie van de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer en de finale van de Vlaamse Jonge Ondernemer. Dit trio staat voor een druk programma in 2017.

Meer lezen

Genomineerden bekend voor de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2017

Limburg - 12 januari 2017

Maarten Bostyn (Isola Belgium), Jan Everts (Interrent), Lode Fastré (Farmaline) of Yoeri Severy (Yappa) zal op 22 maart 2017 de JCI Award Limburgse Jonge ondernemer in ontvangst nemen. In een goed gevuld Auditorium van Corda Campus werden de vier genomineerden door JCI Limburg voorgesteld.

Meer lezen

Bert Baeck (D-Square/TrendMiner) is de Limburgse Jonge Ondernemer 2016

Limburg - 03 maart 2016

Bert Baeck, co-founder van het Hasseltse softwarehuis D square (vooral gekend van de toepassing TrendMiner) is woensdagavond (tot zijn eigen verrassing…) door JCI uitgeroepen tot Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar. Hij haalde het nipt van Ruben Schreurs (Bam Bormet), Gert Cielen (Tip Top Belting) en Jef Cornelissen Jr. (Brouwerij Cornelissen). Proficiat!

Meer lezen

Bert, Gert, Jef en Ruben zijn de vier genomineerden voor de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2016

Limburg - 10 december 2015

Tijdens een lanceringsevent in de kasteelbrouwerij van Ter Dolen stelde JCI Limburg de vier genomineerden voor van de Award Limburgse Jonge Ondernemer 2016. Na een verwelkoming door voorzitter Liesbeth Lemmens en een korte getuigenis van Bart Swinnen, de laureaat van vorig jaar, maakte presentator Dirk Billion de vier namen bekend. Eén van deze namen zal op woensdag 2 maart 2016 in Hasselt de Award ontvangen: Bert Baeck (D Square / Trendminer), Gert Cielen (Tip Top Belting), Jef Cornelissen (Brouwerij Cornelissen) of Ruben Schreurs (BAM Bormet).

Meer lezen

Bart Swinnen van Luminex is JCI Limburgse Jonge Ondernemer van het jaar 2015

Limburg - 17 maart 2015

Meer dan duizend aanwezigen zagen maandagavond 16 maart hoe in een overvol ccHasselt de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2015 door LRM-voorzitter Hugo Leroi werd uitgereikt aan Bart Swinnen van Luminex. De jury koos voor Swinnen op basis van zijn ijzersterk dossier gecombineerd met een verpersoonlijking van de pijlers van JCI. JCI Limburg lanceerde ook de tweede editie van [18-28], een ondernemerswedstrijd voor jonge starters.

Meer lezen

Twee vrouwen en twee mannen genomineerd voor JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2015

Limburg - 05 december 2014

Tijdens een lanceringsevent in de Lindehoeve in Tessenderlo stelde JCI Limburg de vier genomineerden voor van de Award Limburgse Jonge Ondernemer 2015. Na een verwelkoming door voorzitter Jan Gorissen en een korte getuigenis van Yves Maes, de laureaat van vorig jaar, maakte gastpresentator Dirk Billion de vier namen bekend. Eén van deze namen zal op maandag 16 maart 2015 in Hasselt de Award ontvangen: Karlien De Turck (Kaasbrik), Veronique Houben (Houben NV), Yves Gonnissen (SEPS pharma) of Bart Swinnen (Luminex).

Meer lezen

Pieter Janssens van Intracto wint de JCI Award Vlaamse Jonge Ondernemer van 2014

Algemeen - 25 mei 2014

Pieter Janssens is de winnaar van de JCI Award Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2014. Tijdens de10de editie van deze award uitreiking op 21 mei 2014 werd hij verkozen uit de 5 winnaars van de provinciale voorverkiezingen. De andere finalisten waren David Houthoofd van Aquality Protect (West-Vlaanderen), Dirk Loeckx en Wim Van Hecke van icoMetrix (Vlaams-Brabant), Stijn De Rammelaere en Timothy Desmet van Profacts (Oost-Vlaanderen) en Yves Maes van Containers Maes (Limburg).

Meer lezen

JCI kiest Bart Balis als juryvoorzitter

Algemeen - 15 mei 2014

Op 21 mei wordt voor de 10de keer de JCI award uitgereikt voor de Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar. Een vakkundige jury zal ook dit jaar weer garant staan voor een weloverwogen keuze van de winnaar. Deze jury wordt dit jaar voorgezeten door Bart Balis van Brouwland, een groothandel van materialen voor wijn- en bierbrouwers, en tevens voorzitter van C.E.O Limburg.

Meer lezen
concept by Impuls site by Yappa