Maarten Bostyn wint 20 e editie van JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer

24 maart 2017

20 jaar JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer

Commissievoorzitter Wim Lenaers: “Met Maarten Bostyn hebben we een schitterende winnaar voor deze lustrumeditie van onze JCI Award. Bijna alle oud-winnaars waren aanwezig in Hasselt om te zien wie de twintigste editie op zak zou steken.”

Van bij de eerste editie wordt de bronzen Award gemaakt door kunstenaar Boud Ceyssens. JCI Limburg slaagde erin om de beelden van de negentien vorige winnaars op te speuren en samen te brengen in de feestzaal. Zij vormden het decor voor de drukbezochte netwerkreceptie na het event.

Wim Lenaers: “Maar eerst was er natuurlijk onze award-ceremonie. De schouwburg zat afgeladen vol om te luisteren naar de verhalen van Maarten Bostyn, Jan Everts, Lode Fastré en Yoeri Severy. Tussendoor zorgde goochelaar Nicholas voor een magisch intermezzo.”

De jury beslist

Op het einde van de avond maakte gouverneur Herman Reynders het verdict van de jury bekend. Maarten Bostyn mocht de felbegeerde trofee in ontvangst nemen.

Juryvoorzitter Liesbeth Lemmens verduidelijkt: “Namiddag hebben de vier genomineerden zich voorgesteld aan de jury en hun dossier verdedigd. De beslissing viel uiteindelijk in het voordeel van Maarten Bostyn. Hij onderscheidt zich vooral van zijn medekandidaten door internationale activiteit, innovatie en een groot maatschappelijk engagement.”

Maarten Bostyn: “Ik had de goede raad van JCI in de wind geslagen en geen acceptance speech voorbereid. Alle gekheid op een stokje, deze award is niet alleen een erkenning voor mijzelf, maar vooral voor het hele team van Isola Belgium. Dankzij hen zetten we elke dag opnieuw schitterende resultaten neer.”

Bostyn bedankte JCI Limburg voor de organisatie van het event, zijn werknemers en in het bijzonder zijn wederhelft Winde Blocken voor haar niet aflatende steun.

Op naar de Vlaamse finale

Met zijn verkiezing tot Limburgse laureaat verdient Maarten Bostyn een ticket voor de finale van de Vlaamse Jonge Ondernemer. Op vrijdag19 mei neemt hij het op tegen de winnaars van de vier andere provinciale voorrondes in het voetbalstadion van Stayen in Sint-Truiden. De Vlaamse finale komt voor het eerst in de geschiedenis naar Limburg.

Inschrijven kan nu al op www.jongeondernemervanhetjaar.be.

← Terug naar het overzicht
concept by Impuls site by Yappa